Képzéseink

EXPRESS BARISTAKÉPZÉS: 3-4 órás képzés a kávé elkészítéséről, amelyet még mindig tartunk kiszervezett kurzusaink révén. A résztvevők teljes alapképzésben részesülnek, amelynek során elmagyarázzuk a kávékészítés különböző fázisait. A kávébab története és csoportosítása. A kávé feldolgozása, receptek és tejhabosító technikák. (Max. 6 fő).

A KÁVÉGÉP HASZNÁLATA: Darálási beállítások, eszpresszó alapok. Ezen a szemináriumon a kávédaráló beállításait és a jó eszpresszó elkészítési módját sajátíthatják el. A diákok a kávénövényről és az ízt befolyásoló tényezőkről tanulnak. A darálás beállítása különböző profilok alapján, illetve az eszpresszó elkészítésének folyamata. (Max. 6 fő).

LATTE ART ALAPKURZUS: Tejhab, klasszikus alakzatok. A formázható tejhab/tejkrém előállítása és az alapminták gyakorlása. (Max. 4 fő).

LATTE ART HALADÓ KURZUS: Komplex keverékek, a klasszikus és a vegyes technológiák elsajátítása. (Max. 2 fő).

ALTERNATÍV KÁVÉKÉSZÍTÉS: A kávéalternatívák megismerése. Megismerkedünk az Aeropress, a Chemex, a French press, a Clever dripper és a Mizudashi típusokkal. (Max. 6 fő).

SZABAD GYAKORLÁS: Ügyfeleink igényei szerint kérhetnek speciális gyakorlást is.

A workshopok időtartama 2-3 óra a résztvevők létszámától és a témától függően.

Ha további információra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a következő számon (+36) 23503826 vagy küldje el kérését a kapcsolat felvétele űrlapon.

Segítségnyújtás

A Caffé Perté professzionalizmusával és hozzáértésével vált híressé Magyarországon. A hagyományos kávébabokon és őrleményeken felül cégünk segítséget is nyújt ügyfeleinek, szeretnénk partneri viszonyt kialakítani.

Cégünk azonnali és szakértői támogatást nyújt mindenfajta, hozzánk tartozó kávégéppel kapcsolatban. Az olasz minőség jellemzői megjelennek a termékeink minőségében és a szolgáltatásainkban.

Kérjük, amennyiben azonnali konzultációra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő számon (+36) 23503826.

Latte art, a kávéés a tej művészete.

Megtanítjuk, hogy varázsold el ügyfeleidet.


Lépj Velünk Kapcsolatba
Logotype Caffè Pertè