Cégtörténet

A Caffè Pertè 1996 óta van jelen a magyar piacon, de hagyományokkal és sokéves tapasztalattal büszkélkedhet, amelyet az 1974-ben Modenában alapított családi vállalkozás adott át. Az első Medollában működő Caffè Pelè vállalat Emilia tartomány egész területén ismertté vált a minőségi és szakmai díjaknak köszönhetően. Az 1980-as évek vége felé Caffè Pelè úgy döntött, hogy elindul a magyar piacon. Kezdetben a kávét Olaszországból importálták, majd pörkölőt építettek Magyarországon, Kecskeméten. Mivel a régi kecskeméti üzem már nem volt elegendő, 2002-ben a gyártást Budapest közelébe, Budaörsre helyezték át, ahol a legmodernebb technológiák szerint tervezett üzemet avatták fel. A Caffè Pertè Kft. olyan céget hozott létre, amelyben a munkatársakkal és nem utolsó sorban minősített kávéválasztékával képes garantálni a termékek, és a hozzájuk kapcsolódó szerviz magas színvonalát.

Rólunk

A Roncadi család története 50 évre nyúlik vissza, egészen Modenáig és a saját kávépörkölésükig. Giampiero, az alapító fia, a 90-es években alapította meg vállalkozását, a Caffè Pertét, Magyarországon. Kávénk már 25 éve jelen van a magyar piacon és az olasz kultúránk szimbóluma. Kávéüzletünk a Ho.Re.Ca üzleti közösségben növekedett, ügyfeleink, a legismertebb éttermek és hotelek, segítségével. Hosszútávú víziónk, hogy Magyarország határain kívül folytassuk a növekedést a szomszédos országok felé, ami által lehetővé válik, hogy a termékünknek egy hálózatot hozzunk létre a régióban.

Áttekintés

Az olasz kávéhoz többnyire az erős aromát és ízt társítják, amihez a legjobb kávégépeket használva lehetővé válik, hogy kiaknázzuk e kicsinyke kávébabban rejlő teljes potenciált, és minden csészében megtapasztaljuk magát az olasz életstílust. A Caffè Pertè ezért csakis a legjobb kávégép-készítő vállalkozásokkal működik együtt, ezenkívül tanácsadást is nyújtunk ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy segítsük őket a legjobb gépek kiválasztásában. Hiszünk benne, hogy „a tájékoztatott vásárló a legjobb vásárló”, és ezért fontosnak érezzük megosztani a tudásunkat ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A Caffè Pertè azonnali segítségnyújtást és kiszolgálást kínál többféle kávégép esetében, valamint képzéseket is tartunk, hogy segítsük az ügyfeleinket a tapasztalatszerzésben, mert bízunk benne, hogy az eszpresszó elfogadottságát terjeszteni tudjuk. A jó kávégép nem garancia a minőségi kávéra, a tökéletes kávé elkészítésének művészete túlmutat a gépen és a kávébabon, olyan elemeket is magába foglal, mint a filterek, a tömítés, a csövek és a pontos hőmérsékletmérő. A Caffè Pertè kizárólag a szektor legjobb gépeit ajánlja, hogy hozzájuthassunk az egyedülálló kávéélményhez, és kialakítsuk a köteléket köztünk és Ön, az ügyfelünk, között.

Missziónk

Teljes szolgáltatási palettát nyújtunk üzleti partnereinknek a baristaképzéstől a kávégépek karbantartásának megtanításáig, illetve sürgősségi szolgáltatást kínálunk arra az esetre, ha bármi baj történne. Ügyfeleink jelentik a sikeres üzleti vállalkozásunk alapját, és hiszünk benne, hogy professzionális munkatársaink a legjobb szolgáltatást nyújtják ügyfeleinknek, mert elkötelezettségünk alapvető fontosságú irányukba. Hiszünk az ügyfeleinkkel kialakított hosszútávú üzleti kapcsolat fontosságában, ami egymás kölcsönös tiszteletén és a professzionalizmuson alapul. Ezt a professzionalizmust ügyfeleink igényeinek felismerése és szükségleteik kielégítése támasztja alá, igyekszünk a lehető legalacsonyabb mértékben zavarni ügyfeleinket. Az olasz eszpresszópiac folyamatosan bővül, és üzleti tevékenységünk része, hogy újabb és újabb fejlesztéseket és bővülési stratégiákat találjunk.

Egy kávé álom.

Logotype Caffè Pertè
Értékeink

Cégünk és termékeink lelke a hagyomány, ez annyit jelent, hogy a kávébab minősége és a friss pörkölés alapvető fontosságú számunkra, amit megtartunk majd a növekedés alatt is. A kávébabot kizárólag a legjobb termelőktől szerezzük be szigorú ellenőrzési és kiválasztási folyamat után, ami sok próbakávét is magába foglal. Cégünk több mint 150 féle kávéreceptet kínál, ebbe beletartozik többféle kávékeverék is, illetve a nagyra értékelt ügyfeleink igényei szerint egyaránt elő tudunk állítani egyedi kávékeverékeket. Választékunk bőséges és a legmagasabb minőségű, ez azt jelenti, hogy teljes, alapos piackutatást végeztünk, hogy megtaláljuk a legjobb kávéültetvénnyel foglalkozó vállalkozásokat az egész világon. Elkötelezettek vagyunk a jó kávé iránt, elköteleződésünk a régre visszanyúló olasz hagyományokban gyökeredzik. A kávé érzékszervi jellemzői utalnak arra, hogyan állítjuk elő a kávét és bővítjük a kávéval kapcsolatos tudásunkat. A Caffè Pertè nél folyamatosan vizsgáljuk a kávé különböző tulajdonságait abban a reményben, hogy jobb minőségű termékeket tudjunk előállítani, szenvedélyünk és kíváncsiságunk vezérel minket abban, hogy e különleges kis babot jobban megismerjük.

A kávészerelmeseinek.

Szenvedély, minőség, tapasztalat.


Megvásárolható
Macchiato Kávéscsésze - Caffè Pertè