Kávéink

Utánozhatatlan ízű értékes keverékeinket a nyerskávé iránti szenvedélyünknek és a kiválasztásban szerzett évtizedes tapasztalatunknak köszönhetjük, melyek alapanyagait exkluzív, tanusított Közép- és Dél-Amerikai gazdaságoktól szerzünk be. A több mint 150 recept örökségének köszönhetően, melyek családi tradícióból származnak, 5 különböző típusú exkluzív keveréket tudunk előállítani koffeinnel és anélkül. Ezen felül testreszabott márkájú termékeket készítünk ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében. Mi vagyunk a friss és nem importált kávé egyedüli forgalmazói, képesek vagyunk tanúsított és technológiailag fejlett rendszerekkel közvetlenül Magyarországon pörkölni. Jelenleg értékesítéseink a Ho.Re.Ca szektorra (szállodák, éttermek, kávézók), irányulnak Magyarországon, Olaszországban és külföldön, de bővítjük hálózatunkat az új piaci igények kielégítése érdekében. Technikusaink és értékesítőink kompetenciájának és képzésének köszönhetően garantáljuk a professzionális szolgáltatást ügyfeleink kiszolgálása és támogatása terén. Ügyféllojalitásunk javítása érdekében szakmai képzést szervezünk, továbbadjuk tudásunkat és az éttermi világ legfrissebb híreit.

Pörkölés

A Caffè Pertè 2002 második felében avatta fel új gyárát Budapest közelében, Budaörsön, ahol olyan pörkölőgépet telepítettek, amely képes megfelelni a piac által támasztott új igényeknek. Ez az automata, multifunkcionális és technológiailag fejlett rendszer, amely megfelel a hatályos egészségügyi és biztonsági előírásoknak, nem káros a környezetre. Továbbá egyedül mi pörköljük a kávét közvetlenül magyar földön, garantálva a végtermék minőségét és frissességét.

Magyar Kávé

Az osztrák és magyar birodalom (1867-1919) egyesülése óhatatlanul a két kultúra kölcsönös befolyásolásához vezetett. A XIX. század folyamán értelmiségiek, írók és művészek kávézókban gyűltek össze, amik a kor kulturális és ismeretterjesztő helyei voltak. Irodalmi szalonok alakultak ki a Belle Epoque időszakában, melyekben szokás volt kávézni, eszmét cserélni, vitatkozni a felső középosztály körében. Bécsben sok olyan kávézó volt ismert, amely hatással volt a magyar kulturális életre. A XIX. és XX. században Budapest több mint 500 irodalmi kávézóval büszkélkedhetett. A leghíresebbek közé tartozik a New York Kávéház, a Central Kávéház és a Múzeum Kávéház. Ma is ismert idegenforgalmi célpontok hírnevük és szépségük miatt.

Olaszországban Készült

Az eszpresszó kávé az olasz kultúra része, és tükrözi értékeinket: hagyomány, család, művészet, szenvedély és innováció. Mindezek a szempontok jellemzik a mi Made in Italy termékeinket. Az olasz eszpresszó érzékszervi tulajdonságait mindig aromás sajátosságai miatt ismerték el. Az olasz termékek ismertségét mindig a garancia és a professzionalizmus szinonimájaként értékelték és értékelték. Az eszpresszó e világhírű olasz termékek egyike. Ennek a kávénak a krémessége és illata alapvető fontosságúvá vált mindannyiunk mindennapjaiban. A kávé gyártása iránti folyamatos elkötelezettség tükrözi hagyományainkat és a magas színvonalú termék megőrzésének vágyát.

Felfedezésre váró,
kiváló minőség.

Kifinomult, testes, egyensúlyban lévő kávékeverékek.


Megvásárolható
Logotype Caffè Pertè